Speeltoestellen

Wij vinden het belangrijk dat uw kinderen veilig kunnen spelen.

Speeltoestellen

De inrichting van speeltuinen vraagt om kennis en vakmanschap,  de juiste kwaliteit van de speeltoestellen en duurzaamheid. Daarvoor bent u bij Kees de Bruin BV aan het juiste adres. Wij hebben een veel ervaring met het veilig plaatsen van speeltoestellen. Speciale installatieteams zorgen ervoor dat de plaatsing van speeltoestellen met de grootste nauwkeurigheid gebeurt zodat de gebruikers veilig kunnen spelen.

Om de veiligheid te waarborgen worden de monteurs regelmatig bijgeschoold in de laatst geldende veiligheidsnormen voor speeltoestellen en hebben we 2 inspecteurs spelen** in dienst.

Kees de Bruin BV heeft ervaring met het plaatsen van een ruim assortiment aan speeltoestellen van diverse leveranciers. Een speeltoestel dient te voldoen aan de Europese veiligheidsnormen NEN-EN 1176 en NEN-EN 1177. Vaak zijn de speeltoestellen al gecertificeerd, als dit niet het geval is kunnen we dat voor u verzorgen.

Veilig kunnen spelen

Kees de Bruin is uw totaalleverancier voor speelvoorzieningen. Voor de complete aanleg van speeltuinen zijn wij de juiste partner! Van het design en de constructie tot de grondwerkzaamheden en het aanbrengen van de gekozen onderlaag. Wij vinden het belangrijk dat uw kinderen veilig kunnen spelen.