Werken bij Kees de Bruin

Wij zijn op zoek naar vakmensen!

Leerling hovenier BBL

Wil jij een opleiding volgen maar ook direct geld verdienen? Lees dan nu snel verder!

Hoveniersbedrijf Kees de Bruin B.V. is een erkend leerbedrijf en leidt vakmensen op. Je opleiding in het groen volgen en direct aan de slag in het groen? Het kan bij ons. In ons bedrijf werkt veel ervaring die jou graag alle fijne kneepjes van het vak willen leren. Daarnaast hebben wij een mooi machinepark waarmee jij aan de slag mag en kan! 

Enthousiast geworden?

Vacature installateur Speeltoestellen & Valondergronden (fulltime)

Ben jij technisch handig, fysiek sterk en met een gezond verstand? Dan is dit wellicht een leuke functie voor jou! 

Als installateur speeltoestellen & valondergronden ben je verantwoordelijk voor het inrichten, installeren en renoveren van speeltuinen en speeltoestellen. Je komt te werken in een team met enthousiaste mensen en je komt op de mooiste plekken! Denk hierbij aan vakantieparken, pretparken maar ook schoolpleinen en speelplaatsen in verschillende gemeentes in Nederland en België. 

Enthousiast geworden?

Vacature Hovenier Onderhoud (fulltime)

Vind jij het fijn om buiten te werken? Heb jij groene vingers en haal jij plezier uit het creëren van tuinoplossingen? Kom dan ons team versterken!

Als hovenier  onderhoud ben jij degene die, samen met de onderhoudsploeg aan de slag gaat in de tuinen van onze klanten. Het werk is zeer afwisselend en uitdagend als je denkt welke aspecten aan bod komen. Denk hierbij aan beplanting, verlichting, beregeningssystemen, veranda’s en daktuinen. Ben je toe aan een veelzijdige functie met eigen verantwoordelijkheden? Dan is deze vacature wellicht voor jou. 

Enthousiast geworden?