Natuurlijk spelen

Wij vinden het belangrijk dat uw kinderen veilig kunnen spelen.

Klimboom

Klimmen en klauteren op liggende speelboom. De klimboom wordt geleverd in de bast of geschild, in verschillende lengtes en diktes. De speelbomen passen goed in een natuurlijk speelomgeving en voldoen aan het WAS.  Uniek is dat onze liggende klimbomen zijn gecertificeerd volgens de NEN1176.

Speelkeien

Klimmen en klauteren op speelkeien, ook kunnen de keien als zitplek of balanceerparcours dienen. Onze speelstenen zijn divers van vorm en passen goed in een natuurlijke speelomgeving en voldoen aan het WAS. De speelkeien variëren in grootte van 50-150 cm. Ze zijn afgerond en vrij van scherpe randen. Vanwege het gewicht liggen ze stabiel. Uniek is dat onze keien vanaf 2 stuks of meer zijn gecertificeerd volgens de NEN1176.

Informatie

Op onze afzonderlijke websites klim-boom.nl en speelkei.nl kunt u alle benodigde informatie vinden. 

Klimbomen & Speelkeien

De Klimbomen en Speelkeien van ons zijn in serie gecertificeerd. 

Veilig kunnen spelen

Kees de Bruin is uw totaalleverancier voor speelvoorzieningen. Voor de complete aanleg van speeltuinen zijn wij de juiste partner! Van het design en de constructie tot de grondwerkzaamheden en het aanbrengen van de gekozen onderlaag. Wij vinden het belangrijk dat uw kinderen veilig kunnen spelen.