Kunstgras

Valondergrond voor alle toepassingen.

Kunstgras

De kunstgras valondergronden van Kees de Bruin BV zijn gecertificeerde constructies welke voldoen aan de eisen op speelgebied (NEN-EN 1177). Vrijwel alle vormen, kleuren en figuren zijn mogelijk waardoor er een uitnodigende en kleurrijke speelplek ontstaat. Kees de Bruin BV is gespecialiseerd op dit gebied en neemt het totaalpakket volledig op zich. Het systeem biedt een veilige valwaarde voor valhoogtes tot maximaal 3,0 meter.

 

Kunstgras is een verrijking voor elke omgeving

De natuurlijke uitstraling van kunstgras en de mogelijkheden op het gebied van kleuren, vormen en logo’s maken kunstgras uitstekend geschikt voor zowel een valondergrond in een natuurlijke en groene omgeving als een valondergrond waar kleuren, vormen en figuren worden gebruikt om het speelplezier te vergroten. De ProPlay ondergrond biedt een veilige valwaarde gedurende de hele levensduur.

 

Zeer snelle installatiesnelheid door specialistisch aanlegteam

Door jarenlange ervaring heeft Kees de Bruin BV zich gespecialiseerd in het aanbrengen van kunstgrassystemen. Met een constante focus op efficiëntie en innovatie installeren speciaal opgeleide aanlegteams het kunstgras waardoor u ervan verzekerd bent dat alles volgens de ISO en VCA normen wordt aangelegd.

Valondergronden

Kees de Bruin BV is gespecialiseerd in het aanleggen van valdempende ondergronden. Door de kennis en ervaring van veiligheid en van speeltoestellen met de obstakelvrije ruimte kan voor elk speeltoestel een valdempende ondergrond aangeboden worden. Alle ondergronden kunnen aangeboden worden tot een maximale valhoogte van 300 cm en voldoen aan de NEN-1176.

Wij hebben verschillende valondergronden waarbij u verzekerd bent van veilig speelplezier