Gietvloer

Valondergrond voor alle toepassingen.

Rubber gietvloer

Daar waar kinderen spelen vraagt om een veilige, slijtvaste en valdempende ondergrond. Een rubber gietvloer is hier een uitstekend voorbeeld van. Doordat een rubber gietvloer ter plaatse naadloos wordt aangelegd, sluit de vloer perfect aan op onder meer speeltoestellen. De vloeren van Kees de Bruin BV voldoen aan de Europese veiligheidsnorm NEN-1177, beter bekend als de HIC-waarde. De open structuur zorgt voor een snelle waterafvoer.

Enkele andere voordelen van rubber gietvloeren:

Duurzaam materiaal
De gietvloeren zijn opgebouwd uit UV- en ozonbestendig en slijtvast materiaal met een EPDM-toplaag. Mede door de speciale EPDM toplaag wordt dan ook een jarenlange werking en uitstraling gewaarborgd.

Vandalismebestendig
Doordat de speelvloeren ter plaatse gegoten worden, is de afwerking dusdanig dat vandalisme of diefstal voorkomen wordt. Daarbij heeft de vloer geen naden die losgetrokken kunnen worden.

Uiteenlopende soorten en maten
Een specifieke kleur of een bijzondere vorm? Met de rubberen gietvloeren van Kees de Bruin geeft u uw rubbervloer een eigen, unieke uitstraling. Overgangsnaden, hoogteverschillen of passtukken zijn verleden tijd.

2D en 3D elementen
Met 2D en 3D figuren van EPDM brengen we nóg meer speelplezier in de speel- of valondergronden. Dit zijn extra speelvormen zoals hinkelbanen, atletiekbanen, vrolijke dieren, verkeerspleinen en meer!

Met 3D EPDM figuren vergroten we de hoeveelheid speelopties die kinderen hebben op de speel- of valondergrond. De figuren dagen uit om actief op te springen en klimmen, of om juist lekker op te luieren. Met 3D figuren van EPDM kies je dus voor nóg meer veelzijdigheid in de speelvloer.

Brochure & EPDM Kleuren

Valondergronden

Kees de Bruin BV is gespecialiseerd in het aanleggen van valdempende ondergronden. Door de kennis en ervaring van veiligheid en van speeltoestellen met de obstakelvrije ruimte kan voor elk speeltoestel een valdempende ondergrond aangeboden worden. Alle ondergronden kunnen aangeboden worden tot een maximale valhoogte van 300 cm en voldoen aan de NEN-1176.

Wij hebben verschillende valondergronden waarbij u verzekerd bent van veilig speelplezier