Tigermulch

Een slipvrije ondergrond met een natuurlijke uitstraling

Tigermulch van Kees de Bruin BV is een nieuw ontwikkeld product met een natuurlijke uitstraling. Deze unieke ondergrond bestaat uit gerecyclede rubberen snippers en wordt in combinatie polyamide hars gevormd tot een vaste egale ondergrond. Het Tigermulch systeem is een gecertificeerde valdempende ondergrond volgens NEN 1177:2018. Tigermulch is uitstekend geschikt als valdempende ondergrond maar door de natuurlijke uitstraling ook een uitkomst voor bijvoorbeeld wandelpaden.

 

De voordelen ten opzichte van houtsnippers of boomschors

Het belangrijkste voordeel ten opzicht van natuurlijke producten zoals houtsnippers of boomschors is dat deze producten verplaatst worden bij gebruik. Hierdoor kan de veilige valdemping niet worden gewaarborgd en wordt de kans op letsel vergoot. Ook hebben houtsnippers een kortere levensduur waardoor de ondergrond bijgevuld dient te worden. Tigermulch is een slipvrije egale vaste ondergrond waar kinderen onder elke weersomstandigheden zorgeloos veilig op kunnen spelen.

 

De uitkomst voor elke gebruikstoepassing

Tigermulch® is een ideale oplossing voor boomspiegels en slijtplekken onder bijvoorbeeld schommels, kabelbanen en bij de uitloop van glijbanen. Het kan ook worden toegepast om een talud te beschermen tegen slijtage.

Tigermulch is geschikt voor elke gebruikstoepassing. Omdat Tiger Mulch gemakkelijk in elke gewenste vorm kan worden aangebracht kunnen er speelse en natuurlijke ondergronden worden gecreëerd. Tigermulch is slipvrij en in tegenstelling tot houtsnippers wel begaanbaar voor rolstoelen en kinderwagens. Een ander voordeel van Tiger Mulch is dat er geen verharde ondergrond is vereist zoals bij bijvoorbeeld rubber tegels. Dit maakt Tiger Mulch een kostenbesparend alternatief.

 

Voor meer informatie zie ons productblad en www.tigermulch.eu