Natuurlijke valondergronden

Valondergrond voor alle toepassingen.

Natuurlijke valondergronden

Valzand

Valzand wordt vaak gebruikt als valdempende ondergrond onder speeltoestellen. Naast de vaak gunstige invloed op het budget biedt zand ook een extra speelmogelijkheid voor kinderen. Er zijn diverse soorten zand. Het onderscheid wordt gemaakt door de grootte van de korrel. Alleen valzand is geschikt om onder speeltoestellen te gebruiken.

Dekowood

Dekowood is een natuurlijke en duurzame speelbodem en staat garant voor jarenlang veilig speelplezier. Dekowood wordt geproduceerd uit gerecyclede schone pallets. Na jarenlang gebruik kan Dekowood dan ook opnieuw worden gebruikt als grondstof voor compostproducten of als brandstof voor bio-energiecentrales. Dekowood is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Voor meer informatie www.dekowood.nl

Houtsnippers

Houtsnippers (naaldhoutchips) zijn goed geschikt als valdempende ondergrond voor speeltoestellen. Houtsnippers zijn relatief goedkoop en hebben een natuurlijke uitstraling in combinatie met een goede valdempende werking. Kees de Bruin BV levert verschillende soorten houtsnippers, met en zonder kleur, behandeld en onbehandeld. De houtsnippers voldoen de norm NEN-EN 1177 en zijn dus volledig geschikt om te dienen als valdempende ondergrond voor speeltoestellen.

Boomschors

Er zijn verschillende soorten boomschors, zoals Franse boomschors en Naaldboomschors. Deze soorten voldoen allemaal aan de norm NEN-EN 1177. Dit houdt in dat de fractie van de boomschors tussen de 20 en 80 minimeter ligt en de boomschors bij een laagdikte van 40 centimeter geschikt is tot een valhoogte van 300 centimeter.

Valondergronden

Kees de Bruin BV is gespecialiseerd in het aanleggen van valdempende ondergronden. Door de kennis en ervaring van veiligheid en van speeltoestellen met de obstakelvrije ruimte kan voor elk speeltoestel een valdempende ondergrond aangeboden worden. Alle ondergronden kunnen aangeboden worden tot een maximale valhoogte van 300 cm en voldoen aan de NEN-1176.

Wij hebben verschillende valondergronden waarbij u verzekerd bent van veilig speelplezier