Duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp binnen ons bedrijf. We worden getriggerd door de mogelijkheden die duurzaam ondernemen biedt en baseren onze keuzes in nieuwe investeringen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Zo zal ons nieuwe materieel indien mogelijk worden uitgerust met gunstigere motoren. Hiermee zal de schadelijke uitstoot tot een minimum worden beperkt. Maar niet alleen uitstoot-technisch zijn we opzoek naar duurzaamheid. Wij als Kees de Bruin BV willen graag verantwoordelijkheid nemen naar onze omgeving, door actief deel te nemen aan de ontwikkelingen in de markt die de afvalproblematiek gaan oplossen.

Electrische shovel
Als één van de eerste bedrijven in Nederland hebben wij een volledig elektrische GIANT aangeschaft. De G2200E combineert het beste van twee werelden met de voordelen van een kniklader en een vrijwel geruisloze werking zonder uitstoot. De minishovel is ideaal voor het werken in gebouwen, tussen dieren of op bouwplaatsen en speelplaatsen in stedelijke gebieden.

CO2-PRESTATIELADDER
Kees de Bruin BV wil haar certificering op niveau-3 van de CO2-prestatieladder behalen. Meer informatie kan gevonden worden op www.skao.nl.

Om deze doelstelling te realiseren zullen initiatieven van het management, maar zeer zeker ook van de medewerkers worden onderzocht en daar waar mogelijk worden toegepast. Dit geldt zowel voor de dagelijkse werkzaamheden, de uitvoering van projecten maar ook in keteninitiatieven.

Op het dak van ons bedrijfspand in Rhoon liggen 450 zonnepanelen.