gallery/twitter
gallery/instagram
Logo Kees de Bruin B.V.
gallery/instagram

Onderhoud & Beheer

Onderhoud

Regelmatig onderhoud geeft uw tuin een langere levensduur en komt de ‘groei en bloei’ van planten in uw tuin ten goede. Maar het is meer dan alleen wat onkruid wieden. De kunst van tuinonderhoud is om wat bij de aanleg bedacht en gerealiseerd is te behouden! Ook tuinonderhoud is maatwerk, onze vakmensen verzorgen het graag voor u.

 

Ook hier geldt: uw wens is ons uitgangspunt. Een keer per jaar alleen bomen en heesters snoeien? Twee keer per jaar de hele tuin onder het mes? Elke week het gras maaien? Het kan allemaal. Tegen een vaste prijs of op uurbasis, net wat u wilt. Natuurlijk adviseren wij u graag over wat uw tuin nodig heeft.

 

Boomverzorging

Boomverzorging is meer dan alleen het periodiek snoeien van boompartijen. Iedere boom stelt zijn eigen eisen daar waar het op snoeien aankomt. Het 'karakter' en de natuurlijke vorm van een boom mag niet overduidelijk aangetast worden door snoei. Snoeien is spelen met de natuur en vorm van de boom. Of een boom daadwerkelijk gesnoeid moet worden heeft te maken met de eisen van de omgeving of de opbouw van de boom zelf. De gespecialiseerde medewerkers van Kees de Bruin kunnen naast het snoeien van bomen ook aanverwante werkzaamheden zoals standplaatsverbetering, bemesting en het verplanten en rooien van bomen voor u uitvoeren. Ook voor het aanvragen van vergunningen en de afvoer van gerooide bomen kunt u bij ons terecht!