Gietvloeren

Rubber gietvloer

Daar waar kinderen spelen vraagt om een veilige, slijtvaste en valdempende ondergrond. Een rubber gietvloer is hier een uitstekend voorbeeld van. Doordat een rubber gietvloer ter plaatse naadloos wordt aangelegd, sluit de vloer perfect aan op onder meer speeltoestellen. De vloeren van Kees de Bruin BV voldoen aan de Europese veiligheidsnorm NEN-1177, beter bekend als de HIC-waarde. De open structuur zorgt voor een snelle waterafvoer.

 

Enkele andere voordelen van rubber gietvloeren:

Duurzaam materiaal

De gietvloeren zijn opgebouwd uit UV- en ozonbestendig en slijtvast materiaal met een EPDM-toplaag. Mede door de speciale EPDM toplaag wordt dan ook een jarenlange werking en uitstraling gewaarborgd.

Vandalismebestendig

Doordat de speelvloeren ter plaatse gegoten worden, is de afwerking dusdanig dat vandalisme of diefstal voorkomen wordt. Daarbij heeft de vloer geen naden die losgetrokken kunnen worden.

Uiteenlopende soorten en maten

Een specifieke kleur of een bijzondere vorm? Met de rubberen gietvloeren van Kees de Bruin geeft u uw rubbervloer een eigen, unieke uitstraling. Overgangsnaden, hoogteverschillen of passtukken zijn verleden tijd.

 

2D en 3D elementen

Met 2D en 3D figuren van EPDM brengen we nóg meer speelplezier in de speel- of valondergronden. Dit zijn extra speelvormen zoals hinkelbanen, atletiekbanen, vrolijke dieren, verkeerspleinen en meer!

Met 3D EPDM figuren vergroten we de hoeveelheid speelopties die kinderen hebben op de speel- of valondergrond. De figuren dagen uit om actief op te springen en klimmen, of om juist lekker op te luieren. Met 3D figuren van EPDM kies je dus voor nóg meer veelzijdigheid in de speelvloer.