gallery/twitter
gallery/instagram
Logo Kees de Bruin B.V.
gallery/instagram

Aanleg & Renovatie

Particulier & Zakelijk

De mensen van Hoveniersbedrijf Kees de Bruin zijn zeer ervaren op het gebied van tuinaanleg, ontwerp en onderhoud.

Ons bedrijf kan bogen op ruim 30 jaar ervaring, of het nu gaat om een relatief kleine privétuin of meerdere hectaren bedrijfsgroen, u kunt bij ons altijd rekenen op een project afgestemd plan met service op maat. Zorgvuldig, snel, betrokken en persoonlijke aandacht zijn dan ook kernwoorden die bij ons hoog in het vaandel staan.

Hieronder vindt u informatie die is toegespitst op respectievelijk bedrijven/instellingen maar ook voor eigenaren van privétuinen. Geen enkel project is ons te groot of te klein. Hoveniersbedrijf Kees de Bruin, uw veelzijdige partner!

 

Eigen ontwerp

Natuurlijk is het ook mogelijk dat u zelf uw tuin ontwerpt, in dat geval willen wij u graag begeleiden. Het is voor ons belangrijk dat onze klanten betrokken zijn bij het ontwerp en de uitvoering daarvan. De tuin is immers een verlengstuk van uw huis, wij zorgen ervoor dat alles naar wens wordt uitgevoerd en dat u er lang plezier van heeft! Een gesprek met de mensen van Kees de Bruin levert u ideeën op waar u heel lang plezier van heeft.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

 

Bestratingen

Een mooie en professionele tuin aanleggen doe je niet zomaar. Een heel belangrijk onderdeel van uw tuin is de bestrating. De bestrating heeft 2 doeleinden: het geeft uw tuin vorm en uitstraling en het moet bovendien praktisch zijn. U wilt bijvoorbeeld het terras graag op een zonnige plaats in de tuin. Het aanbod van bestratingsmateriaal is in de laatste jaren enorm toegenomen. Het maken van een goede keuze is er daardoor niet makkelijker op geworden.

Kiest u voor grote natuurtegels of klassieke gebakken stenen? Of wellicht voor een oprit met siergrind?

Wij willen u graag adviseren bij het maken van de goede keuze.

 

Beregening

Computergestuurde beregeningsinstallaties bij uw bedrijf of tuin zijn onmisbaar, een prachtige oplossing als er geen mankracht beschikbaar is om dit te doen. Hoveniersbedrijf Kees de Bruin heeft de vakmensen in huis die precies weten aan welke eisen e.e.a. moet voldoen. In bepaalde gevallen zullen wij een beregeningsinstallatie adviseren, half- of volledig automatisch. Deze beregeningsinstallaties kunnen op de waterleiding of een put aangesloten worden. Alle leidingen worden geheel onder de grond gelegd.